Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι εξετάσεις στην 15χρονη δείχνουν εγκληματική ενέργεια

Ιούλιος 30th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Πάρο

Προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας δείχνουν τα στοιχεία που συλλέγονται για την υπόθεση του βαρύτατου τραυματισμού της 15χρονης κοπέλας που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε παραλία της Πάρου. Από τις εξετάσεις, εντοπίστηκε γενετικό υλικό στο σώμα και τα ρούχα της.

Σύμφωνα με Το Βήμα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων οδηγούν τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, που ασχολούνται με την υπόθεση, στην εκτίμηση ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, κάτι που υποστήριζε εξ αρχής και η μητέρα της κοπέλας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η 15χρονη είχε συναντηθεί με κάποιο άντρα στην περιοχή όπου εντοπίστηκε και πλέον αναζητούν περαιτέρω στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει εντοπιστεί αυτόπτης μάρτυρας που να αντιλήφθηκε κάτι.

Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή δεν είχαν διαπιστωθεί σημάδια που να δείχνουν σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού.

This entry was posted on Δευτέρα, Ιούλιος 30th, 2012 at 14:24 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply