Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Έκλεισε» και φέτος ο Θωμάς Παπαδόπουλος στον ΠΥΡΣΟ…

Ιούλιος 30th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η επίσημη ανακοίνωση του ΔΣ
Στην συνάντηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, τα μέλη του ΔΣ του ΦΑΣ Πυρσός Γρεβενών και ο προπονητής (και παλιός παίκτης της ομάδας) Θωμάς Παπαδόπουλος, έδωσαν «τα χέρια» και θα είναι ξανά μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση του ΦΑΣ Πυρσός:

Η Διοίκηση του Φ.Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ ανακοινώνει την ομόφωνη απόφαση της για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013: Τη θέση του προπονητή αναλαμβάνει ο Θωμάς Παπαδόπουλος, του τεχνικού συμβούλου ο Γιάννης Βαλαώρας και του προπονητή τερματοφυλάκων ο Γιώργος Μπακαΐμης.

Το Δ.Σ. του Φ.Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ δηλώνει την στήριξη του στην ιστορική ομάδα μας και εύχεται τα καλύτερα αποτελέσματα στον προπονητή, στο τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους του Φ.Α.Σ ΠΥΡΣΟΣ για την στήριξη τους  στην διαχρονική πορεία της ομάδας μας.

This entry was posted on Δευτέρα, Ιούλιος 30th, 2012 at 23:05 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Γ + Δ Εθνική, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply