Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χωρίς κάποια μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα η 1η ημέρα των Αγώνων

Ιούλιος 29th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ανοιχτός ο δρόμος για μεγάλες στιγμές

http://img.protothema.gr/A04EA6FA59179B08C187EEB645018C4C.jpgΗ ολοκλήρωση της πρώτης μέρας των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, δεν είχε κάποια μεγάλη διάκριση για τις ελληνικές συμμετοχές, άφησε, όμως, ανοιχτό τον δρόμο για να έρθουν μεγάλες στιγμές…

Η Κρίστελ Βουρνά πέρασε στα ημιτελικά των 100μ. πεταλούδα ,αλλά όχι στον τελικό, ενώ την πρόκριση στους ημιτελικούς της δίκωπου άνευ πηδαλιούχου που θα γίνουν την Τετάρτη πήραν το μεσημέρι του Σαββάτου οι Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας.

Η Βουρνά τερμάτισε 7η με χρόνο 58.31 στους ημιτελικούς και παρά το γεγονός ότι κατέρριξε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ, που κρατούσε από τον Μάιο κατά 8 εκατοστά, δεν πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Στην κολύμβηση το μεσημέρι, ο Παναγιώτης Σαμιλίδης παρά την καλή του εμφάνιση στα 100 μ. πρόσθιο, έμεινε εκτός ημιτελικών, ενώ εκτός τελικού στα 400μ μικτής ατομικής έμεινε και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Από εκεί και πέρα, ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Νίκο και τον Απόστολο Γκουντούλα οι οποία πήραν την πρόκριση στους ημιτελικούς της δίκωπου άνευ πηδαλιούχου που θα γίνουν την Τετάρτη.

Την ίδια ώρα, έπειτα από πολύωρη αναμονή ο Βασίλης Τσολακίδης μπορεί να …ηρεμήσει, καθώς πέρασε στην 6η θέση στον τελικό του δίζυγου που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη (7/8, 16.00).

Στην ενόργανη, τέλος, μία άτυχη στιγμή και μία πτώση στο μονόζυγο στέρησε στον Βλάση Μάρα την δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό.

www.sport-fm.gr

This entry was posted on Κυριακή, Ιούλιος 29th, 2012 at 09:00 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply