Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ατομικό ρεκόρ για τον αθλητή της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών Θεόδωρο Μηνασίδη και πολύ καλή εμφάνιση σε… τρεις αγώνες

Ιούλιος 27th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://4.bp.blogspot.com/-NmwUv0ac7fM/UBLNevlpSII/AAAAAAAAskI/KtzLoabfZWM/s1600/P5220001.JPGΟι επιτυχίες συνεχίστηκαν για τη Γυμναστική Ένωση Γρεβενών καθώς ο αθλητής Μηνασίδης Θεόδωρος συμμετείχε με την Εθνική ομάδα Ανδρών στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου που έγινε στο Εσκί – Σεχίρ της Τουρκίας.

Κατάφερε με επίδοση στα εβδομήντα μέτρα και ογδόντα τέσσερα εκατοστά (70,84) να καταλάβει την τέταρτη θέση επιτυχαίνοντας  παράλληλα να βελτιώσει και το ατομικό του ρεκόρ.

Ο ακοντιστής που και ανήκει στην κατηγορία των Νέων Ανδρών και αγωνίστηκε με μεγαλύτερους σε ηλικία  αθλητές κατάφερε να εκπροσωπήσει επάξια την Ελληνική αποστολή και να βοηθήσει την Ελληνική ομάδα των Ανδρών να κερδίσει την δεύτερη θέση στους Βαλκανικούς αγώνες.

Αμέσως μετά το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής, αγωνίστηκε στον τελικό του Ελληνικού Gran prix στη Θήβα και αναδείχτηκε τρίτος κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή και στον προπονητή  του Παπανίκο Βαγγέλη που  παρά της δύσκολες συνθήκες που γυμνάζονται κατάφεραν τόσο μεγάλες  και σπουδαίες  διακρίσεις.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Μπασδέκης Χρήστος

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούλιος 27th, 2012 at 20:30 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply