Άλλο τ’ όνομα, άλλο η χάρη…

Μπορεί το όνομά του να μην είναι ελκυστικό (ειδικά για ποδοσφαιριστή), αλλά οι προοπτικές του δεν αφήνουν αδιάφορους τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Νίκο Κουρέλα, που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες από τον Βαγγέλη Βλάχο.

Η ομάδα Νέων του Άρη -από όπου και προέρχεται ο Κουρέλας- αποδεικνύεται τα τελευταία αρκετά… καρπερή. Από εκεί η «Ένωση» απέκτησε τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη. Από εκεί προέρχονται και άλλοι δύο παίκτες που έλαμψαν με την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Κάτων των 19 ετών (Γιαννιώτας, Κατίδης).

Πέρσι, οι μικροί του Άρη δεν κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα (όπως έγινε την αγωνιστική περίοδο 2010-11), αλλά και πάλι… αναδύθηκαν κάποια καλά «φυντάνια». Μέσα στους βασικούς της πρωταγωνιστές, αυτή η ομάδα είχε και τον παίκτη που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες από τον Βλάχο. Ένα παιδί στο οποίο πιστεύει ο Βασίλης Τσιάρτας.

Ο γεννημένος στις 22 Απριλίου του 1993 Κουρέλας αγωνίζεται ως μέσος. Οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ δεν έχουν καλές αναμνήσεις από αυτόν, καθώς στο παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη στις 16 Οκτωβρίου -ο νυν συμπαίκτης τους- ήταν ένας εξ αυτών που τους έριξαν από την κορυφή του πρωταθλήματος Κάτω των 20 ετών. Τότε το παιχνίδι είχε λήξει με 3-2 υπέρ των Θεσσαλονικέων, όπως και η βαθμολογική κάθοδος της «Ένωσης».

Τώρα, με τον πήχη γι αυτόν να ανεβαίνει, ο Κουρέλας καλείται να αποδείξει ότι αξίζει την «προαγωγή» στην ΑΕΚ, η οποία -με τις υπάρχουσες συνθήκες- ίσως του δώσει και χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League. Όχι σε αυτό των πιτσιρικάδων, αλλά των μεγάλων.

Δοκιμάζεται με τον δικέφαλο στο στήθος από τις 2 Ιουλίου. Στις  (21/07), 19 ημέρες μετά την έλευσή του, κατάφερε να στρέψει για λίγο πάνω του τα βλέμματα, με το γκολ που σημείωσε στο εσωτερικό διπλό. Πιθανόν το πρώτο δείγμα του ταλέντου του, για το οποίο καλύτερα απ’ όλους στην ΑΕΚ γνωρίζει (πλέον) ο Βλάχος. Αν θα μείνει στα Σπάτα μένει να αποδειχθεί…

Με εκπλήξεις η αποστολή για Αγγλία

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που είχαμε για τους παίκτες που είτε κόπηκαν είτε θέλησαν να φύγουν από το έμψυχο δυναμικό η αποστολή για την Αγγλία διαμορφώνεται ως εξής:
Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Μακρυωνίτης, Βαλεντίνος Βλάχος, Αρκούδας, Γιάγκο, Μπουγαΐδης, Ματεντζίδης, Τσαμουρλίδης, Νικολιάς, Γροντής, Σταματής, Κουρέλλας, Τσεβάς, Γαρουφαλιάς, Αγκιρίμπα, Ρίκκα, Φούντας, Τομαράς, Γκερέιρο, Φέτσης, Κοτσαρίδης, Καλογέρης, Λαγός, Παπαδημητρίου, Σιαλμάς, Νικόλτσης, Τσίτας.
Αυτοί θα είναι οι παίκτες που θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μαζί με όσες προσθήκες γίνουν στην πορεία.

Star-Fm.gr: Τα συγκεκριμένα άρθρα της aekvoice.gr, τα διαβάσαμε  στο grevenasport.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.