Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων ο βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης

Ιούλιος 26th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μήνυμα του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων είναι ο βουλευτής Γρεβενών κ. Κοψαχείλης Τιμολέων κατά την τρέχουσα θητεία της Βουλής.

Η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων επεξεργάζεται και ψηφίζει νομοσχέδια και προτάσεις νόμων αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού και του Υπουργείου Τουρισμού.

Επίσης,  εξετάζει και συζητά θέματα συναφή με την αρμοδιότητά της.

Η ειδική μόνιμη επιτροπή προστασίας περιβάλλοντος, παρακολουθεί και αξιολογεί  την κατάσταση του περιβάλλοντος στη χώρα και τις συνέπειες των διαφόρων δράσεων επ’ αυτού.

 

Μήνυμα του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Συγχαίρω ολόψυχα τον λαμπρό νέο μουσικό Γιώργο Καραγιάννη, για την τεράστια επιτυχία του να εισαχθεί ως πρώτος στο σπουδαίο Γερμανικό Πανεπιστήμιο,  STAATLICHE HOCHSCHULE FUR MUSIK TROSSINGEN. Του εύχομαι καλή πρόοδο και με το μοναδικό του ταλέντο να ανέβει ακόμη πιο ψηλά.

Συγχαίρω επίσης την σπουδαία αθλήτρια Βασιλική Ζωγράφου του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα 600μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄, το οποίο διεξήχθη στις 21 & 22 Ιουλίου 2012 στο  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου.

Αυτές και άλλες μεγάλες επιτυχίες των ταλαντούχων παιδιών μας, αποτελούν μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας, όχι μόνο για τα Γρεβενά αλλά και για την πατρίδα μας, που δοκιμάζεται σκληρά τα τελευταία χρόνια. Τα παιδιά μας, με το ταλέντο, τις ικανότητες και τη σκληρή δουλειά, προβάλλουν τον τόπο μας και μας κάνουν όλους πραγματικά υπερήφανους.

Γραφείο Τύπου

Βουλευτή Γρεβενών
Τιμολέοντα Κοψαχείλη

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούλιος 26th, 2012 at 20:45 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply