http://img.protothema.gr/63F2A4BFCF2D5DB03EBCFD0FEE4DD354.jpgΣε μία πρωτότυπη εκδήλωση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε την τρίτη την εμφάνιση της ποδοσφαιρικής ομάδας για την σεζόν 2012-2013. Τις εντυπώσεις έκλεψε η τρίτη, σε ανθρακί χρώμα. «Να είναι γούρικη και να πάρουμε με αυτήν τίτλους», το μήνυμα των παικτών που έδωσαν το «παρών».

Η εκδήλωση έγινε στην Παιανία, σε ένα από τα προπονητικά των «πράσινων». Η διαδικασία ήταν αρκετά πρωτοποριακή με τους παίκτες να βγαίνουν από το πούλμαν ένας-ένας στον χώρο, όταν ακουγόταν το όνομα τους. Εκτός από την πράσινη και την άσπρη, τις εντυπώσεις έκλεψε η τρίτη εμφάνιση που είναι σε χρώμα ανθρακί με πράσινες λεπτομέρειες.

«Να είναι γούρικη», ήταν το μήνυμα του Κοτσόλη, «να μας φέρουν γούρι και να συνοδευτούν με τίτλους», αυτό του Ζέκα. Από την δική του μεριά, ο Αντώνης Πετρόπουλος σχολίασε: «Μου αρέσουν πολύ οι νέες εμφανίσεις, ελπίζω να μας φέρουν και τύχη».

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.