Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης Κεντρικών Οδών εντός Οικισμού Πολυνερίου

25 Ιουλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης επισκέφθηκε την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012 την Τοπική Κοινότητα Πολυνερίου όπου και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης Κεντρικών Οδών εντός Οικισμού Πολυνερίου.

http://1.bp.blogspot.com/-VKlCI72Q_rE/UBBRy55k6-I/AAAAAAAAsFM/XI91KwY29d8/s1600/2%281%29.JPG

Αμέσως μετά την διαβεβαίωση του αναδόχου ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στις 25 Ιουλίου 2012, παραμονή της εορτής της Αγίας Παρασκευής, ο κ. Δήμαρχος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Η Τοπική Κοινότητα Πολυνερίου είναι έτοιμη να δεχθεί τους πιστούς για την Εορτή της Αγίας Παρασκευής χωρίς προβλήματα και με ασφάλεια.

Τρία χρονιά μετά, ένα δίκαιο αίτημα των κατοίκων έχει πλέον λυθεί και η εικόνα που παρουσιάζουν οι δρόμοι του χωριού χωρίς τις κακοτεχνίες, οι οποίες ήταν αποτέλεσμα εργολαβιών με μεγάλες προσδοκίες που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ και οι οποίες άφησαν πίσω τους πολλές εκκρεμότητες, είναι πολύ καλύτερη τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Η ποιότητα στην καθημερινότητα των πολιτών μας τόνισε ήταν και είναι βασική μας προτεραιότητα και προς την κατεύθυνση αυτή προχωράμε σε μία σειρά παρεμβάσεων και αποκαταστάσεων και σε άλλες Τοπικές Κοινότητες. Προσπαθούμε κατέληξε να «κλείσουμε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όσο πιο σύντομα μπορούμε αστοχίες παρελθόντων ετών.

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών
Δημοσθένη Κουπτσίδη

This entry was posted on Τετάρτη, 25 Ιουλίου, 2012 at 23:25 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply