Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Λιάνα, Δούρου και Κασιδιάρης στην ίδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή

Ιούλιος 25th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Εκρηκτική αναμένεται η σύνθεση της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων …

http://img.protothema.gr/F3AC2E0EAA9E50E7252BFD1F371FC753.jpgΕκρηκτική χαρακτηρίζεται η νέα σύνθεση της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής καθώς μεταξύ άλλων σε αυτήν συνυπάρχουν οι κυρίες Ρένα Δούρου, Λιάνα Κανέλλη και ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σε τηλεοπτική εκπομπή, δεν δίστασε να χειροδικήσει εναντίον της κυρίας Κανέλλη και να πετάξει ένα ποτήρι νερό στην κυρία Δούρου.

Υπό αυτά τα δεδομένα οι συνεδριάσεις της συγκεκριμένης επιτροπής αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενώ το έργο για τον πρόεδρο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, την αντιπρόεδρο Άντζελα Γκερέκου και την γραμματέα Μαρία Γιαννακάκη εξαιρετικά δύσκολο.

Να σημειωθεί ότι μέλος της ίδιας επιτροπής είναι και ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Πέραν αυτών, συνωστισμός 12 πρώην υπουργών και υφυπουργών εντοπίζεται στην επιτροπή Οικονομικών. Συγκεκριμένα, μέλη της επιτροπής που έχουν περάσει από το υπουργείο Οικονομικών στο παρελθόν είναι οι κ.κ. Φίλιππος Σαχινίδης, Αντώνης Μπέζας (πρόεδρος της επιτροπής) και Θανάσης Μπούρας ενώ οι κ.κ. Μάκης Βορίδης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Αλέκος Κοντός, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Νίκος Νικολόπουλος, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Πάρις Κουκουλόπουλος, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος έχουν περάσει από άλλα υπουργεία.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η σύνθεση της επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων καθώς μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται η κυρία Μαρία Ρεπούση γνωστή από το βιβλίο της Στ΄ Δημοτικού. Πέραν αυτής μέλη της επιτροπής είναι ο «ποιητής των αιδοίων» Τάσος Κουράκης, ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Πάντζας, ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο σεναριογράφος Γιώργος Κυρίτσης, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος , οι κυρίες Αννα Καραμανλή και Αντζελα Γκερέκου και ο νέος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος ο οποίος υπήρξε μέλος μουσικού συγκροτήματος με γνωστότερο τραγούδι «Μίλα ελληνικά ή ψόφα»!

Τέλος να σημειωθεί ότι οι πιο «προνομιούχοι» είναι όσοι συμμετέχουν στην επιτροπή Οικονομικών καθώς θεωρείται αυτή με τις περισσότερες συνεδριάσεις και άρα τις περισσότερες αποζημιώσεις (150 ευρώ ανά συνεδρίαση.

Χρήστος Μπόκας

This entry was posted on Τετάρτη, Ιούλιος 25th, 2012 at 08:54 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply