Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καμπάνια Αττικής: 10 εκατ. ευρώ σε ιστοσελίδες, βίντεο και προσκλήσεις

Ιούλιος 24th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Διαβάστε τα αστρονομικά ποσά που έχει στόχο να ξοδέψει ο Περιφερειάρχης Αττικής για την τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Αττικής

Δέκα εκατ. ευρώ για την προβολή του μέσω της Περιφέρειας σκοπεύει να ξοδέψει ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός. Το όχημα είναι η τουριστική προβολή της περιφέρειας και γι’ αυτή φαίνεται ότι λεφτά υπάρχουν…

Ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός αναμένεται να φέρει σήμερα στο συμβούλιο την πρόταση για το ολοκληρωμένο περιφερειακό επιχειρησιακό και επικοινωνιακό σχέδιο που θα στοιχίσει, σύμφωνα με τους αναλυτικούς κωδικούς στα 10 εκατ. ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ).

Το εντυπωσιακό δεν είναι μόνο τα αστρονομικά ποσά, αλλά και ότι δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία συνεννόηση με το αρμόδιο υπουργείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Η Δημοκρατία“, η σύμβαση αφορά το έργο το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Αττικής και περιλαμβάνει τις δράσεις όπου θα προωθήσουν την Αττική, με το ανάλογο αντίτιμο.

Ειδικότερα, ο κ. Σγουρός είναι διατεθειμένος να δώσει για τη δημιουργία λογότυπου το ποσό των 139.000 ευρώ, χωρίς τον ΦΠΑ, ενώ για την ιστοσελίδα της Περιφέρειας το ποσό των 1.300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας, η συντήρηση των ιστοσελίδων κοστολογείται στα 463.500 ευρώ, ενώ για τρία βίντεο στο youtube και κάποιες σχετικές εφαρμογές, θα διατεθεί το ποσό των 349.712 ευρώ, ενώ για τις καταχωρίσεις τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά ΜΜΕ ο κ. Σγουρός θα πληρώσει 1.800.000 ευρώ.

Παράλληλα, η παραγωγή του οπτικοακουστικού υλικού, θα ξεπεράσει το αστρονομικό ποσό του 1.800.000 ευρώ.

Τέλος, οι προσκλήσεις σε δημοσιογράφους και παράγοντες του τουρισμού θα φτάσει τα 347.000 ευρώ.

This entry was posted on Τρίτη, Ιούλιος 24th, 2012 at 17:13 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply