Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Η Τσέκου εκβίαζε τον Ζαχόπουλο”

Ιούλιος 24th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Συνεχίζεται η δίκη

 Η Τσέκου εκβίαζε τον Ζαχόπουλο

Mε καταθέσεις μαρτύρων που ανέφεραν ότι ο Χρήστος Ζαχόπουλος είχε πέσει θύμα εκβιασμού από την ερωμένη του, Εύη Τσέκου, συνεχίστηκε στο Τριμελές Εφετείο η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης, με την απόπειρα αυτοκτονίας του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες που κατέθεσαν στη δίκη, φίλοι και συνεργάτες στο υπουργείο του κ. Ζαχόπουλου γνώριζαν πως ο τότε γραμματέας εκβιαζόταν από την τότε συμβασιούχο Εύη Τσέκου.

Στην κατάθεσή της, η τμηματάρχης του υπουργείου, Ελένη Κουντούρη, υποστήριξε ότι ο ίδιος ο κ. Ζαχόπουλος της είχε εκμυστηρευτεί την κατάσταση.

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, ο κ. Ζαχόπουλος της είχε πει πως ήθελε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και της είχε ζητήσει να καταθέσει, αν χρειαστεί.

Για «φήμες» στους διαδρόμους του υπουργείου ότι η κ. Τσέκου κρατούσε κάποιο χαρτί και «απειλούσε το γενικό», έκανε λόγο στην κατάθεσή του ο διευθυντής του υπουργείου, Βασίλης Διονυσόπουλος. Ο φίλος του κ. Ζαχόπουλου, Γιώργος Μυλωνάς, αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση που βρισκόταν τότε ο πολιτικώς ενάγων και είπε για την κατηγορουμένη: «Εγώ ξέρω ότι η Τσέκου ήθελε να τον εκμηδενίσει».

Ανάλογη ήταν και η κατάθεση του φίλου του κ. Ζαχόπουλου, Ανδρέα Σιδέρη, ο οποίος κατέθεσε ότι «στην προσωπική ζυγαριά του Χρήστου Ζαχόπουλου μέτρησε ο εκβιασμός και η διαπόμπευση. Φοβόταν ότι θα δημοσιοποιηθεί το προσωπικό αυτό υλικό».

Και οι δύο φίλοι του πρώην γενικού γραμματέα δήλωσαν σε ερωτήσεις της έδρας ότι δεν γνωρίζουν πώς το επίμαχο «ροζ DVD» είχε φθάσει τότε στο γραφείο του πρωθυπουργού.

ΕΘΝΟΣ

This entry was posted on Τρίτη, Ιούλιος 24th, 2012 at 22:13 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply