Έκτακτη συνεδρίαση στη Σούπερ Λιγκ για τον νέο πρόεδρο

Ο Aπόστολος Παπουτσάκης

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Aπόστολος Παπουτσάκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες, καθώς νοσηλευόταν, μετά από καρδιακό επεισόδιο, στην εντατική μονάδα θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Απόστολος Παπουτσάκης είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο. Αφού διέφυγε τον κίνδυνο νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Ηρακλείου, αλλά μετά την επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία του μεταφέρθηκε εκ νέου στη ΜΕΘ.

Να σημειωθεί ότι ο Απόστολος Παπουτσάκης επρόκειτο να αναχωρήσει για την Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση μπάι-πας.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης που ήταν αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, ξεκινώντας από απλός ασφαλιστής μέχρι που κατέληξε αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταρείας «Διεθνής Ενωσις», είχε αναμειχθεί για πρώτη φορά με την ομάδα του Εργοτέλη το 2004 και δύο χρόνια αργότερα, ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου του Ηρακλείου, ενώ το 2012 ανέλαβε πρόεδρος του συναιτερισμού της Super League.

Την Τρίτη η κηδεία

Το τελευταίο αντίο στον Απόστολο Παπουτσάκη θα πουν την Τρίτη στις 12.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άνω Χερσονήσου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη αναγγέλλουμε ότι στις 07.00 το πρωί της Δευτέρας 23 Ιουλίου 2012 ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Απόστολος Παπουτσάκης απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλευόταν. Η νεκρ’ώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 24 Ιουλίου στις 12.00 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Άνω Χερσονήσου».

Έκτακτη συνεδρίαση στη Σούπερ Λιγκ για τον νέο πρόεδρο

Έκτακτη συνεδρίαση με θέμα την εκλογή νέου προέδρου και την επικύρωση της περσινής βαθμολογίας ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει η Σούπερ Λιγκ την Τετάρτη, 25 Ιουλίου. Επίσης, θα υπάρξουν και διαπραγματεύσεις με την Forthnet για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 25/07/2012 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και στις 15:00 Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

1. Τελική Επικύρωση βαθμολογίας Πρωταθλήματος “Super League – ΟΠΑΠ 2011 – 2012” (θέσεις 12 -16).

2. Βεβαίωση περί συμμετοχής των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ΒΕΡΟΙΑ και ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων.

3. Εκλογή Προέδρου & Αναπληρωτή Προέδρου Δ.Σ.

4. Διαπραγματεύσεις με Όμιλο Forthnet.

5. Ενημέρωση περί των συνομιλιών με το Υπουργείο Οικονομικών και άλλους θεσμικούς φορείς, σε σχέση με οικονομικά ζητήματα των Π.Α.Ε.

6. Διάφορα.

Τα θέματα Ημερησίας Διάταξης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (15:00) έχουν ως εξής:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

2. Διάφορα.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.