Την Παρασκευή 20 Ιουλίου, ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφτηκε τις Τοπικές Κοινότητες Μοναχιτίου και Προσβόρου στα πλαίσια των εκδηλώσεών τους, για την εορτή του Προφήτου Ηλία.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, παραβρέθηκε στους ετήσιους χορούς των Πολιτιστικών Συλλόγων Παλαιοχωρίου και Κνίδης.

Το Σάββατο 21 Ιουλίου, επισκέφτηκε την Τοπική Κοινότητα Μεγάρου και παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Αθλητικός Όμιλος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρου. Επίσης, παραβρέθηκε στο χορό που διοργάνωσε ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος το «Άγιο Πνεύμα» στη Ροδιά.

Το πρωί της Κυριακής 22 Ιουλίου, επισκέφτηκε το Παλαιοχώρι και συμμετείχε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του 3ου Ανταμώματος Παλαιοχωριτών. Ο κ. Κοψαχείλης στην εκδήλωση απονομής τιμητικών επαίνων σε όλους τους διδασκάλους που υπηρέτησαν στην κοινότητα Παλαιοχωρίου, συνεχάρη το Σύλλογο για την σπουδαία συνολική δράση του και για το γεγονός ότι, τιμά τους δασκάλους που πρόσφεραν γνώσεις στους μαθητές, συνέβαλαν στην αγωγή τους αλλά και στην πολιτιστική αναβάθμιση της κοινότητας. Επίσης, αναφέρθηκε στην ανάγκη οι δάσκαλοι να συνεχίσουν να συνδράμουν στον πολιτισμό με την ενεργό συμμετοχή τους σε συλλόγους, εκδηλώσεις και πολιτιστικές δράσεις.

Τέλος, συνεχάρη τον κ. Ευθύμιο Σκρέκα για το βιβλίο του «Το Παλαιοχώρι Γρεβενών» και για την ουσιαστική συμβολή του στη δημιουργία ενός σπουδαίου και καινοτόμου λαογραφικού Μουσείου, το οποίο συμβάλλει τα μέγιστα στην περαιτέρω αναβάθμιση της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοχωρίου.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο κ. Κοψαχείλης, επισκέφτηκε και την Τοπική Κοινότητα Σαρακίνας, όπου συζήτησε με κατοίκους για τοπικά θέματα, για τις προτεραιότητες του ως Βουλευτής Γρεβενών και για τη γενικότερη πολιτική κατάσταση που διαμορφώνεται.

Γραφείο Τύπου Βουλευτή Γρεβενών
Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.