Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σοκ! Αγνοείται η μητέρα του Michael Jackson!

Ιούλιος 23rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Επίσημη αναφορά για εξαφάνιση κατέθεσε στην αστυνομία η δικηγόρος και τα εγγόνια της Katherine Jackson για την μητέρα του Βασιλιά της ΠΟΠ

Η Σοκ! Αγνοείται η μητέρα του Michael Jackson! Katherine Jackson αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα σύμφωνα με τα εγγόνια της, τα οποία δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί της. Η 82χρονη μητέρα του Michael Jackson έφυγε από το σπίτι στις 15 Ιουλίου για να πάει στο Νέο Μεξικό και να παρακολουθήσει μια συναυλία των παιδιών της. Μαζί της ταξίδευε η Rebbie Jackson.

Η Paris Jackson προσπαθεί να επικοινωνήσει και με τη θεία της, Rebbie, αλλά συνεχώς της λένε ότι δεν μπορεί να μιλήσει μαζί της και η ανησυχία είναι έκδηλη βέβαια μετά και το περιστατικό που συνέβη αυτή την εβδομάδα με τη διαθήκη του Michael Jackson. Τα αδέρφια του δηλώνουν ότι είναι ψεύτικη και πως η πίεση των ανθρώπων που έχουν αναλάβει την διαχείριση της περιουσίας έχει προκαλέσει προβληματα υγείας στην Katherine Jackson.

Η δικηγόρος της Sandra Ribera δηλώνει ιδιαίτερα ανήσυχη για την υπόθεση, αφού όπως λέει ποτέ δεν έχει περάσει έστω και μια μέρα που να λείπει και να μην έχει επικοινωνήσει με τα παιδιά. Εκτιμά πως δεν αποκλείεται να είναι με την Rebbie Jackson, αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί δεν επικοινωνεί μαζί τους. «Τα παιδιά προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τη γιαγιά τους, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει εδώ και μία εβδομάδα. Τους λένε ότι δεν μπορεί να τους μιλήσει. Ανησυχώ ότι δεν είναι ασφαλής», ανέφερε η Ribera.

www.gossip-tv.gr

This entry was posted on Δευτέρα, Ιούλιος 23rd, 2012 at 11:55 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply