Ημέρα θλίψης είναι η σημερινή για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς «έφυγε» από την ζωή ο Τζόνι Βεκρής!

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20120722/engine/newego_LARGE_t_1101_54090662_type12128.jpgΟ επί σειρά ετών παράγοντας του «τριφυλλιού», αντιπρόεδρος και για ένα μικρό διάστημα (την αγωνιστική περίοδο 2010-11) πρόεδρος του συλλόγου, έχασε τη μάχη έπειτα από πολύμηνη περιπέτεια της υγείας του.

Ο Τζόνι Βεκρής που πέρασε με επιτυχία από πολλά πόστα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ήταν μέλος του Δ.Σ., αντιπρόεδρος και πρόεδρος όταν ο σύλλογος είχε μείνει ακέφαλος, ενώ ήταν ένας επιτυχημένος και επιφανής δικηγόρος των Αθηνών.

Το όνομα του είχε συνδεθεί με το «τριφύλλι» κατά την περίοδο της πολυμετοχικότητας, δουλεύοντας όσο λίγοι για τους «πράσινους», όταν από το 2008 είχε αναλάβει πολλά καθήκοντα, περνώντας από όλες τις διοικητικές θέσεις.

Συνήθιζε να παρεμβαίνει δημόσια για θέματα που αφορούσαν τον Παναθηναϊκό, όπως η διαιτησία και εκφράζει τις θέσεις της «πράσινης» ΠΑΕ.

Ο πρώην παράγοντας του Παναθηναϊκού και επιφανής δικηγόρος των Αθηνών, ταλαιπωρούταν από σοβαρά προβλήματα υγείας τα δύο τελευταία χρόνια, κάτι που τον είχε αναγκάσει να αποσυρθεί από το προσκήνιο της αγαπημένης του ομάδας.

Το «αντίο» του Αλαφούζου

Το «αντίο» του Γιάννη Αλαφούζου ήρθε πρώτο μέσω του twitter: «Έφυγε”ο Τζόνι Βεκρής ένας αγαπημένος φίλος απο τα χρόνια της αθωότητας που επί σειρά ετών υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό», έγραψε στο μήνυμά του, ο πρόεδρος της «Συμμαχίας».

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του Τζόνι Βεκρή. Μεγάλος Παναθηναϊκός και σπουδαίος άνθρωπος. Θα λείψει σε όλους μας.

Συλλυπητήρια από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία»

Ο θάνατος του Τζόνι Βεκρή προκάλεσε σοκ και την έντονη θλίψη στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» που πρόσφατα ανέλαβε τα ηνία της «πράσινης» ΠΑΕ, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης από την επίσημη της ιστοσελίδα, «paomprosta.gr» και από την σελίδα της στο facebook, τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο του πρώην παράγοντα του «τριφυλιού».

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Ένας μεγάλος Παναθηναϊκός έφυγε από κοντά μας. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του Τζόνι Βεκρή και εύχεται καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του…»

Και η ανάρτηση:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του Τζόνι Βεκρή. Μεγάλος Παναθηναϊκός και σπουδαίος άνθρωπος. Θα λείψει σε όλους μας.»

Τα συλληπητήρια της ΠΑΕ

Τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Τζόνι Βεκρή εξέφρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πενθεί για την απώλεια ενός ξεχωριστού μέλους της οικογένειας της. Είναι όμως περήφανη που ένας άνθρωπος με το κύρος, το επίπεδο και το ήθος του συνδέθηκε τόσο στενά μαζί της», ανέφερε μεταξύ άλλων η «πράσινη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η οικογένεια του Παναθηναϊκού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του αγαπημένου μας Τζώνυ Βεκρή που τόσο «πρόωρα» έφυγε.

Όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του θα κρατήσουμε για πάντα το ξεχωριστό ήθος και το αμίμητο ύφος του Τζώνυ που είτε εκπροσωπώντας την ΠΑΕ στη Λίγκα, είτε ως αντιπρόεδρος με αρμοδιότητα τις διεθνείς σχέσεις, είτε ως υπηρεσιακός πρόεδρος του αγαπημένου του Παναθηναϊκού, είτε ακόμα και ως φίλαθλος, έκανε ο,τι περιέβαλλε να μοιάζει ανώτερο από αυτό που πραγματικά ήταν.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πενθεί για την απώλεια ενός ξεχωριστού μέλους της οικογένειας της. Είναι όμως περήφανη που ένας άνθρωπος με το κύρος, το επίπεδο και το ήθος του Τζώνυ συνδέθηκε τόσο στενά μαζί της.

Αντίο φίλε»

www.Sentragoal.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.