Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η μόνη ελπίδα για την Ευρώπη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, είπε ο Αλ.Τσίπρας

Ιούλιος 22nd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ομιλία στην Πορταριά Πηλίου

Από την ομιλία του στην Πορταριά του Πηλίου

«Αν υπήρχε μία σημαντική ελπίδα για την Ευρώπη και την Ευρωζώνη θα ήταν η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία» είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μίλησε το πρωί του Σαββάτου στο Θερινό Πανεπιστήμιο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς στην Πορταριά του Βόλου.

«Χρειάζεται συντονισμός, επικοινωνία και κοινή στόχευση και νομίζω ότι το επόμενο διάστημα θα αποδείξουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι ένα πυροτέχνημα» είπε.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε, επίσης, την κυβέρνηση ότι εγκατέλειψε την επαναδιαπραγμάτευση.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι η κρίση βαθαίνει και η Ευρώπη οδεύει προς τη διάλυση, ενώ σημείωσε ότι χρειάζεται εναλλακτικό σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Σημείωσε ότι πρέπει να υπάρξει ένα δημιουργικό σοκ στην Ευρώπη. «Εάν πηγαίναμε εμείς σε σύνοδο κορυφής, θα τους λέγαμε κατεβάστε τα μολύβια… μέχρι να παρθεί μία απόφαση διεξόδου».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This entry was posted on Κυριακή, Ιούλιος 22nd, 2012 at 10:21 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply