Η 28η Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνεται και φέτος από το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης και  θα λειτουργήσει από 19 έως και 24 Σεπτεμβρίου 2012, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους στα Κοίλα Κοζάνης.

Είναι ο οικονομικός θεσμός της Δυτικής Μακεδονίας καθώς απαριθμεί πάνω από 2000 εκθέτες και πολλές χιλιάδες επισκέπτες, στη μακρόχρονη πορεία της, που επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της. Δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την άμεση επαφή με το ευρύ καταναλωτικό κοινό και τον επαναπροσδιορισμό των σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των εμπόρων – επαγγελματιών με την τοπική και όχι μόνο Αγορά

H Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας προβάλει τα προϊόντα των επιχειρήσεων ενώ ήδη έχει καθιερωθεί και ως Έκθεση Βαλκανικού Χαρακτήρα.  Φέρνει σε άμεση επαφή και κάτω από την ίδια στέγη τις εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά της περιοχής και τις εταιρείες που αναζητούν λύσεις. Αποτελεί ένα κοινό σημείο αναφοράς του επιχειρηματικού κόσμου της Δυτικής Μακεδονίας, της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Η Έκθεση, είναι ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός που τοποθετεί σε πρώτο πλάνο τους πρωταγωνιστές της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Από το 2000 πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, το οποίο διαθέτει ένα στεγασμένο χώρο τεσσάρων χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, επιπλέον λυόμενο χώρο 1.500 τ.μ. που κατασκευάζεται για τις ανάγκες της Έκθεσης και 2.000 τ.μ. υπαίθριου.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της! Ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες από τη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, στα Κοίλα Κοζάνης και στα τηλέφωνα: 2461045977-8, 45980 & 2, e-mail: info@ekthesiako.gr , logistirio@ekthesiako.gr , ekdilosis@ekthesiako.gr.

www.anko-eunet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.