Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνεργασία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με το ΕΚΕΤΑ

Ιούλιος 20th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012 και ώρα 13:00, στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» στο κτίριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ).

Το ΕΚΕΤΑ, με έδρα στο Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης, είναι το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο της βόρειας Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα σε επίπεδο Χώρας. Αποτελείται από τέσσερα Ινστιτούτα και ειδικότερα, το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών (ΙΕΒ), το Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ), το οποίο προέκυψε από τη συγχώνευση του ΙΤΧΗΔ με το ΙΤΕΣΚ, το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) και το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ).

Η συνεδρίαση αυτή δηλώνει εμπράκτως τη βούληση του ΔΣ του ΕΚΕΤΑ να διατηρηθεί η υπάρχουσα ερευνητική δομή της περιοχή μας (τέως ΙΤΕΣΚ και νυν ΙΔΕΠ) άλλα και να αναζητηθούν κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας.

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούλιος 20th, 2012 at 18:34 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply