Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων

Ιούλιος 19th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/87CFEED3AC907DB97051F314BFCA9ED9.jpgΤην παραίτησή του υπέβαλε,  ο διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Κώστας Μητρόπουλος. Ο κ. Μητρόπουλος είχε τοποθετηθεί στη θέση αυτή τον Ιούλιο του 2011, επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου και με υπουργό Οικονομικών τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

Υπενθυμίζεται ότι την παραίτησή του είχε υποβάλει λίγο μετά τις εκλογές και ο πρόεδρος του Ταμείου Γ. Κουκιάδης.

Στο Μέγαρο Μαξίμου δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο συγκεκριμένο Ταμείο, ενώ την επόμενη εβδομάδα οι αποκρατικοποιήσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο της νέας σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών και δεν αποκλείεται εκεί να συζητηθεί και ο διάδοχος του κ. Μητρόπουλου.

Ο κ. Σαμαράς προ ημερών αποφάσισε τη συγκρότηση ειδικής διεύθυνσης αποκρατικοποιήσεων που θα υπάγεται απευθείας στον ίδιο και θα στεγάζεται στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ επικεφαλής της θα είναι ο οικονομικός πρωθυπουργικός σύμβουλος καθηγητής Ιωάννης Μουρμούρας.

ΔΟΛ

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούλιος 19th, 2012 at 22:42 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply