Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τέλος εποχής, επίσημα, για την οικογένεια Βαρδινογιάννη στον ΠΑΟ

Ιούλιος 18th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ιστορική ημέρα για τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά από 33 χρόνια στα χέρια της οικογένειας Βαρδινογιάννη η ΠΑΕ πέρασε στην ιδιοκτησία της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Συγκεκριμένα η διαδικασία της μεταβίβασης του 54.7% των μετοχών ολοκληρώθηκε σήμερα, στα γραφεία της ΠΑΕ, με την υπογραφή των σχετικών εγγράφων από τους νομικούς συμβούλους του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Γιάννη Αλαφούζου.

Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου και θα προσπαθήσει να την οδηγήσει μακριά από τα οικονομικά προβλήματα. «Έχουμε μεγάλη ευθύνη γιατί από σήμερα ο ΠΑΟ ανήκει στους οπαδούς του». Με τα λόγια αυτά ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ και συνέχισε:

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, όλους τους παράγοντες για τη στήριξη που έκαναν δυνατή την μεταβίβαση των μετοχών. Το σωματείο αντιπροσωπεύει τους οπαδούς. Θέλω να επισημάνω ότι εάν δεν είχαν υπάρξει οι προηγούμενοι μέτοχοι και οι οπαδοί του δεν θα είχαμε τον ΠΑΟ. Όταν άρχισε η προσπάθεια και με τον κ. Καμάρα αρχίσαμε στις συσκέψεις ήρθαμε σε αδιέξοδο. Σκεφτήκαμε ότι ο μόνος δρόμος είναι ο κόσμος του. Δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε τη δύναμη και τη θέληση εμείς οι οπαδοί του να ξακανάνουμε τον ΠΑΟ μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ όλους, που έχουν συμμετάσχει και ειδικά αυτούς που έχουν δώσει 20 ευρώ γιατί είναι δεδομένο ότι το έχουν κάνει από το υστέρημά τους».

Στη συνέχεια ο κ. Αλαφούζος μίλησε για τα πλάνα της «Συμμαχίας»: «Πρέπει να μάθουμε από τις ζημιές που έγιναν πέρυσι. Πρέπει να συζητήσουμε τώρα που θα πάει ο ΠΑΟ και ν’ αρχίσουμε το χτίσιμο για έναν νέο Παναθηναϊκό. Ευχαριστούμε τους παίκτες και τον προπονητή που δέχθηκαν να καθυστερήσουν οι πληρωμές τους. Έχουμε μεγάλη ευθύνη γιατί από εδώ και πέρα ο ΠΑΟ ανήκει στους οπαδούς του».

This entry was posted on Τετάρτη, Ιούλιος 18th, 2012 at 17:41 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply