Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ειδική συνάντηση εργασίας για θέματα που αφορούν στον κλάδο τροφίμων και ποτών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Ιούλιος 16th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής καλεί  τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις σε ειδική συνάντηση εργασίας για θέματα που αφορούν στον κλάδο τροφίμων και ποτών της Δυτικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ισόγειο), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος LOCFOOD.

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στις ευρωπαϊκές  πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και στην προσπάθειά της να ενισχύσει θεσμικά τομείς και επαγγελματικούς κλάδους.

Στη συνάντηση εργασίας ο λόγος για τοποθετήσεις θα δοθεί κυρίως στις  επιχειρήσεις που  θα συμμετέχουν, ενώ η  ομάδα  έργου  και  τα  στελέχη  του  Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης  που εργάζονται στο πρόγραμμα Locfood, θα καταγράψουν τις απόψεις σας ως εξής :

1. ενημέρωση για το πρόγραμμα Locfood

2. διερεύνηση των δυνατοτήτων αλλά και του ενδιαφέροντος σας, για την επιτυχή δημιουργία και υποστήριξη ενός συνεργατικού σχηματισμού (cluster) του κλάδου τροφίμων και ποτών προσανατολισμένο (κυρίως) σε εξαγωγικούς στόχους.

Παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας, όπως και να απευθύνετε προς διευκρίνηση τα όποια πιθανά ερωτήματα σας, στο στέλεχος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης κα Δήμητρα Ασλανίδου.

Τηλέφωνο : 24610 53992,  Fax : 24610 53991 και Ε-mail: daslanidoy@pta.pdm.gr

Γραφείο Τύπου

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Διαβάστε ακόμη: Η πραγματική διάσταση της περιφερειακής οικονομίας στον κλάδο των τροφίμων προωθείται μεθοδικά μέσω των Ευρωπαϊκών συνεργασιών…

This entry was posted on Δευτέρα, Ιούλιος 16th, 2012 at 12:34 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply