Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εύα Καϊλή: Αρνείται να συμμετάσχει στην Πολιτική Γραμματεία του ΠαΣοΚ

Ιούλιος 15th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Αιχμές της πρώην βουλευτή προς Βενιζέλο για απώλεια της έδρας της

Εύα Καϊλή: Αρνείται να συμμετάσχει στην Πολιτική Γραμματεία του ΠαΣοΚΤην άρνησή της να συμμετάσχει στην Πολιτική Γραμματεία του ΠαΣοΚ δημοσιοποίησε η κυρία Ευα Καϊλή, μέσω Facebook και Twitter, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την απώλεια της έδρας της από την επιλογή του προέδρου του Κινήματος κ. Ευάγγελου Βενιζέλου να προτιμήσει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης.

«Αισθάνομαι πως οφείλω πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια απάντηση στους Θεσσαλονικείς, που αν και με εξέλεξαν πρώτη για να τους εκπροσωπήσω σε μια κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα, για τρίτη φορά μου αφαιρείται αυτή η δυνατότητα. Πιστεύω ακράδαντα πως οι νέοι πρέπει να διεκδικούν με διαφορετικό ήθος και ύφος ένα καλύτερο μέλλον»
αναφέρει.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ για την πρότασή του να συμμετάσχω στην Πολιτική Γραμματεία, αλλά η ενασχόλησή μου με την πολιτική πάντα είχε βάση και αναφορά στην κοινωνία και γινόταν με όρους αξιοπρέπειας, ποτέ εν αναμονή οποιουδήποτε κομματικού διορισμού» προσθέτει η κυρία Καϊλή.

«Παραμένω παρούσα πολιτικά, ανεξάρτητα από την όποια επαγγελματική και βιοποριστική μου δραστηριότητα, προσπαθώντας ενεργά να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των συμπολιτών μου. Διατηρώ το γραφείο μου στη Θεσσαλονίκη, ως σημείο αναφοράς όσων πίστεψαν και πιστεύουν πως μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά» καταλήγει.

This entry was posted on Κυριακή, Ιούλιος 15th, 2012 at 12:27 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply