Τι λέει η Ελένη Ζαρούλια για τα τουρκικά σίριαλ, τα υπέρογκα ποσά που παίρνουν οι παρουσιάστριες αλλά και για το πως είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο σπίτι

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε στο Star, η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια.

Η κ. Ζαρούλια, αναφερόμενη στα τουρκικά σίριαλ είπε πως δεν τα παρακολουθεί γιατί δεν είναι από επαρχία της Τουρκίας.

“Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εγώ να έχω τουρκικά σίριαλ και να βλέπω. Εκτός και αν είμαι επαρχία της Τουρκίας και δεν το ξέρω. Άσε που χάνονται και δουλειές για τους Έλληνες ηθοποιούς”, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν κατανοεί τους υπέρογκους μισθούς που παίρνουν παρουσιάστριες όπως η Μενεγάκη. “Ξέρω ότι ακριβοπληρώνονται όλες αυτές οι κυρίες και μου κάνει πολύ εντύπωση. Ειδικά από την στιγμή που οι στρατιωτικοί που φυλάνε το έθνος μας -και είναι έτοιμοι να πεθάνουν και να χύσουν το αίμα τους για αυτό το λόγο- πένονται. Γιατί δηλαδή;”

Για το μισθό της στη Βουλή τονίζει ότι αντιθέτως “με μια κυρία που άκουσα στη βουλή και είπε ότι δεν της φτάνουν”, εκείνης της φτάνουν και μάλιστα ψωνίζει και τροφές για τα αδέσποτα για τα οποία έχει μια ευαισθησία.

Μεταξύ άλλων, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση με το σύζυγο για τον οποίο λέει στην ερώτηση για το ποιός κάνει κουμάντο στο σπίτι: “Άλλες φορές ο αρχηγός, άλλες φορές εγώ. Δεν κρατάμε πείσματα ο ένας στον άλλο. Προσπαθούμε με λογικά επιχειρήματα να επιβάλλουμε την θέλησή μας. Και αν ο ένας έχει λάθος το καταλαβαίνει και υποχωρεί. Πάντως είναι ο αρχηγός μου σε όλες τις περιπτώσεις”.

Μάλιστα η κ. Ζαρούλια, μας αποκαλύπτει ότι ο αρχηγός είναι και λιτοδίαιτος: “Τρώει πολύ λιγότερο από μένα. Όλα τα φαγητά του αρέσουν, αλλά θα έλεγα ότι μάλλον είναι μακαρονάς”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.