Διαβάστε τι γράφει το δημοσίευμα …

Με έκπληξη, για ακόμη μία φορά διαβάσαμε σε γνωστή ηλεκτρονική εφημερίδα των Γρεβενών, για θέματα που αφορούν την ύδρευση Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Γρεβενών βασισμένα σε «δήθεν» καταγγελίες πρώην αιρετών και κατοίκων, οι οποίοι όπως οι ίδιοι δηλώνουν ουδέποτε προέβησαν σε κάτι τέτοιο.

Βεβαίως δεν μας προξενεί εντύπωση για τον «άγνωστο» «γνωστό» συντάκτη του κειμένου ο οποίος καλυπτόμενος πίσω από την δήθεν «ανωνυμία» του νομίζει ότι μπορεί να κάνει λαϊκίστικη πολιτική, κάτι που όπως φαίνεται γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος.

Απαντώντας λοιπόν στα όσα ανυπόστατα γράφει το δημοσίευμα για την κατανομή του νερού στις Τοπικές Κοινότητες, θέλω να ενημερώσω τους Δημότες τόσο της Τοπικής Κοινότητας Μεγάρου όσο και των άλλων Τοπικών Κοινοτήτων ότι ουδέποτε ως Σύνδεσμος Ύδρευσης λειτουργήσαμε με γνώμονα τις πελατειακές και συγγενικές σχέσεις.

Αυτού του είδους οι πολιτικές δεν μας αρμόζουν και δεν τις εφαρμόζουμε. Δεν είχαμε και δεν θα έχουμε ποτέ καμία σχέση με αυτούς που επί σειρά ετών θεωρούσαν τους εαυτούς υπεράνω όλων και λειτουργούσαν με δύο μέτρα και δύο σταθμά και σήμερα χωρίς ίχνος ντροπής το παίζουν υπερασπιστές των πάντων.

Σε ότι αφορά τον κ. Νατσιόπουλο (πρώην Πρόεδρο Τ.Κ. Αγίου Κοσμά) για δήθεν καταγγελία για έλλειψη νερού στον Άγιο Κοσμά για περίπου δέκα (10) ημέρες ο ίδιος με διαβεβαίωσε, παρουσία κατοίκων, ότι ουδέποτε προέβη σε τέτοιου είδους καταγγελία. Αλήθεια με πόση ευκολία και χωρίς τύψεις μπορεί κάποιος να προσβάλει με αυτό τον τρόπο πολίτη; Ο οποίος μάλιστα προσέφερε στον τόπο του;

Για την δεύτερη ψευδή καταγγελία που αφορά την υδροδότηση της Τ.Κ. Μεγάρου με 450 κυβικά απαντούμε ότι η Τ.Κ. υδροδοτείται με 400 κυβικά νερού και επειδή εφαρμόζουμε την διαφάνεια παντού, προκαλούμε τον οποιοδήποτε δημότη να έρθει για να διαπιστώσει εάν λέμε αλήθειες ή ψέματα.

Σε ότι αφορά το πότισμα των 500 Αγελάδων στην πρώην Κοινότητα Φιλιππαίων τονίζουμε ότι πρόκειται για 100 αγελάδες στον συνοικισμό της Αετιάς οι οποίες ποτίζονται από συγκεκριμένη ποτίστρα και μόνον όταν δεν επαρκεί το νερό ποτίζονται από το νόμιμο νερό που δικαιούται ο συνοικισμός Αετιάς.

Εμείς όταν θα αντικατασταθούμε στον Σύνδεσμο Ύδρευσης θέλουμε οι συνεργάτες μας να μπορούν να μιλούν για το έργο μας με υπερηφάνεια χωρίς ντροπή, γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτε.
Ο Άγιος Κοσμάς να μας φυλάει από τέτοιους αρθρογράφους!!!!!

Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ύδρευσης
Δήμου Γρεβενών και Κοινοτήτων
Κων/νος Παλάσκας

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας grebenamedia.gr γράφει:

Σφηνάκια … (η ύδρευση … οι λύκοι και τα … ποντίκια!)

–  <<Ας μας βοηθήσει ο Άγιος Κοσμάς για το νερό >> λένε οι κάτοικοι του ομώνυμου χωριού …

– Επί δέκα ημέρες το μισό χωριό είναι χωρίς νερό,λέει ο π. Πρόεδρος του χωριού Α. Νατσιόπουλος …

– Δελτίο επισκέψεων αρκούδας … Στην Καλλονή παρουσιάστηκαν στην κεντρική πλατεία με τρία αρκουδάκια …

– Στο Μεσολούρι κατέστρεψε δύο κήπους μέσα στο χωριό …

– Στο Κηπουρειό γευμάτισε με 5-6 μελίσια …

– Στον Ζιάκα πέρασε … ξαναπέρασε και αγρίεψε με τα σκυλιά του χωριού …

– Στο Περιβολάκι ΄΄ όργωσε΄΄ έναν κήπο με πατάτες

– Στο Κυπαρίσσι ΄΄τίναξε..΄΄ όλες τις κορομηλιές του χωριού …

– Ας μάθουμε όλοι στα χωριά να ζούμε παρέα με τις αρκούδες !

– Οι ζέστες έσφιξαν … και κάποιοι αυτόν τον καιρό έχουν πάλι ξεφύγει …

– Και … όταν οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατία Οδού, αργά ή γρήγορα το αποτέλεσμα θα είναι γνωστό …

– Ποιος έδωσε παροχή νερού από το δίκτυο ύδρευσης στους Φιλιππαίους για να ποτίσουν 500 αγελάδες ;;;

– Ποιοι κοροϊδεύουν τους κατοίκους του Μεγάρου ότι δήθεν τους διαθέτουν 450 κυβικά νερού το 24ωρο ;;;

– Χωρίς καμία ντροπή !!!

– Τα 150 κυβικά να τα βαφτίζουν 450; Ας ποτίζουν τις αγελάδες των Φιλιππαίων … αφού … για ζώα περνούν τους ανθρώπους !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.