Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία με πέντε σφαίρες στο κεφάλι

Ιούλιος 13th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Νεκρός βρέθηκε την Παρασκευή γνωστός επιχειρηματίας νυκτερινών κέντρων. Βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του στην Πυργέλα Αργολίδας. Τον επιχειρηματία βρήκε νεκρό συγγενικό του πρόσωπο λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο επιχειρηματίας έφθασε στο σπίτι του, που είναι απομακρυσμένο από άλλες οικίες, κοντά στα μεσάνυχτα. Παρκάρισε το αυτοκίνητο του στο πίσω μέρος του σπιτιού, μπήκε μέσα, και εκεί βρέθηκε νεκρός.

Ήταν χτυπημένος με 3-5 σφαίρες στο κεφάλι,ίχνη παραβίασης δεν υπήρχαν. Αποκλείεται η περίπτωση ληστείας και εκτιμάται ή ήταν συμβόλαιο θανάτου ή ότι ήλθε σε αντιπαράθεση με κάποιον γνωστό του που ήταν μαζί του και τον πυροβόλησε.

Αυτή την στιγμή το πτώμα βρίσκεται για νεκροψία μετά την οποία θα βγουν και τα ακριβή συμπεράσματα. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα ασφαλείας Άργους.

Δημήτρης Καραστεφανής

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούλιος 13th, 2012 at 11:48 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply