Σε περίπτωση συγχωνεύσεων οι δημόσιοι υπάλληλοι θα μεταταγούν σε άλλες υπηρεσίες

http://img.protothema.gr/7FC309380E88C01C78FBB80FD033B0BF.jpgΤη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις στο δημόσιο έλαβε από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Κώστας Τσικρικάς.

Όπως δήλωσε ο κ. Τσικρικάς, μετά τη συνάντηση της ΑΔΕΔΥ με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Μανιτάκης διαβεβαίωσε ότι σε περίπτωση συγχωνεύσεων ή καταργήσεων, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα μεταταγούν σε άλλες υπηρεσίες

Ο κ. Τσικρικάς έθεσε, επίσης, τα οικονομικά ζητήματα του κλάδου, καθώς οι μισθολογικές περικοπές υπερβαίνουν το 50%, ενώ ο κ. Μανιτάκης, από την πλευρά του, επισήμανε ότι «πρέπει να αποκαταστήσουμε το κύρος και το λειτούργημα του υπαλλήλου» και ότι «δεν μπορείς να προχωρήσεις σε διοικητική μεταρρύθμιση, με δημοσίους υπαλλήλους, πένητες».

Τέλος ο κ. Τσικρικάς υπογράμμισε ότι η ΑΔΕΔΥ δεν είναι αντίθετη στην αξιολόγηση. «Δεν είμαστε αντίθετοι στην αξιολόγηση. Είμαστε αντίθετοι σε αξιολόγηση με τιμωρητικό χαρακτήρα» είπε.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.