Αστυνομικές ειδήσεις από τη Δυτική Μακεδονία…

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Πτολεμαΐδα

Την Κυριακή (08-07) τις πρωινές ώρες, στην επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας – Γαλάτειας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 27χρονος,  εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 44χρονης συνοδηγού και τον τραυματισμό του οδηγού.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας.

Σύλληψη 28χρονου για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων στην Πτολεμαΐδα

Συνελήφθη, την Κυριακή (08-07) τις πρωινές ώρες στην Πτολεμαΐδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ένας 28χρονος Έλληνας υπήκοος  για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.
Ειδικότερα ο 28χρονος, μετά από αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι, κατείχε  επιμελώς κρυμμένα δύο  χαρτονομίσματα των είκοσι ευρώ και δύο χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ, τα οποία είχε προμηθευτεί από άνδρα αγνώστων στοιχείων, με σκοπό να τα θέσει σε κυκλοφορία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη δύο ατόμων για παράνομη εργασία και πλαστογραφία πιστοποιητικών

Επίσης την Κυριακή (08-07), αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, συνέλαβαν στο Λαιμό – Φλώρινας, έναν 62χρονο ημεδαπό για παράνομη εργασία και έναν 17χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για παράνομη εργασία και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, καταλήφθηκε ο 62χρονος να απασχολεί παράνομα τον 17χρονο σε αγροτικές εργασίες, χωρίς αυτός να κατέχει την απαιτούμενη άδεια παραμονής για εργασία στη χώρα. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι, ο 17χρονος αλλοδαπός βρισκόταν παράνομα στη χώρα και κατείχε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.