Τρίτο διαδοχικό τζακ ποτ στο Τζόκερ- "Πεντάρι" στα Γιάννενα κέρδισε 133.000 ευρώ με δελτίο 2,5 ευρώ! Διαδοχικά τζακ ποτ και στο Λόττο

Μετά το 3ο διαδοχικό Τζάκ-ποτ που σημειώθηκε κατά τη χτεσινοβραδυνή κλήρωση του Τζόκερ, οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας θα μοιραστούν τουλάχιστον 1,2 εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση της Πέμπτης. Στην 2η κατηγορία (5άρια), βρέθηκε ένα δελτίο το οποίο κέρδισε 133.525,57 ευρώ, κόστισε 2,5 ευρώ και κατατέθηκε σε πρακτορείο της Ανατολής Ιωαννίνων.

Εξάλλου, μετά από 20 διαδοχικά Τζάκ-ποτ, στην κλήρωση της Τετάρτης, οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας του ΛΟΤΤΟ θα μοιραστούν τουλάχιστον 2,3 εκατομμύρια ευρώ.

Προς άρση τυχόν παρανοήσεων σημειώνουμε ότι το ποσό που διατίθεται στην 1η κατηγορία νικητών σε κάθε κλήρωση του Τζόκερ ή Λόττο, καθορίζεται από το σύνολο των στηλών που έχουν παιχτεί στην προηγούμενη κλήρωση.

Ενδεικτικό είναι ότι στην για την κλήρωση του Σαββάτου στο Λόττο είχαν κατατεθεί 1.398.686 στήλες, ενώ στην κλήρωση του Τζόκερ την Κυριακή 3.017.527 στήλες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.