Πήρε πτυχίο από το Χάρβαρντ ο «κόκκινος» γιος της ΓιάνναςΟ νεαρός Παναγιώτης Αγγελόπουλος, γιος της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου πήρε το πτυχίο του από την Σχολή Οικονομικών Σπουδών του Χάρβαρντ.

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» γράφει ότι ο «κόκκινος Πάνος» όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του εξαιτίας της πήρε το πτυχίο του από το κορυφαίο πανεπιστήμιο σε πανηγυρική εκδήλωση, παρουσία των γονιών του.

Ο ζάμπλουτος πρωτότοκος γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου πρόλαβε να αναπτύξει τον πολιτικό του λόγο, επηρεασμένος από τη μελέτη των μεγάλων θεωρητικών του Μαρξισμού, συμμετείχε ενεργά στο κίνημα των Αγανακτισμένων της Βοστώνης, το Occupy Boston, ενώ λίγο πριν αναχωρήσει για το Ελ Σαλβαδόρ όπου βρέθηκε εκεί για να χτίσει σπίτια για τους άστεγους, πρωταγωνίστησε στην πρώτη – στα χρονικά κατάληψη – του γνωστού πανεπιστημίου Χάρβαρντ!

Ο νεαρός Αγγελόπουλος, δημοσίευσε αρκετά κείμενα σε ελληνικά και ξένα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ όπου έδωσε το στίγμα της πολιτικής φιλοσοφίας του, ενώ ήρθε στην Ελλάδα για ψηφίσει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, συμμετέχοντας και στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ομόνοια. Με άρθρο του εξάλλου είχε εκφράσει τη σύμπνοια απόψεών του με τον Γιάννη Μηλιό και τον Γιάννη Βαρουφάκη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γιος της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου θα ασχοληθεί ενεργά με την φιλανθρωπική δράση της οργάνωσης «Habitat for Humanity» η οποία κατασκευάζει σπίτια σε φτωχές περιοχές του πλανήτη. Στο πλαίσιο αυτό, ο αδερφός του, Δημήτρης, απόφοιτος του London School of Economics (LSE) βρίσκεται στην Ουγκάντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.