Υποκλοπή κωδικών για μηχανογραφικό

http://img.protothema.gr/95A3DE83D27E9B3EBC0F20D99DEEC331.jpgΔικογραφία για πλαστογραφία και απάτη με υπολογιστή σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος 61χρονης γυναίκας, η οποία φέρεται ότι υπέβαλε πλαστή δήλωση μηχανογραφικού δελτίου συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Όπως γράφει το Πρώτο Θέμα, για την υπόθεση αυτή υποβλήθηκε χθες, έγκληση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από τον πατέρα 18χρονης τελειόφοιτης Λυκείου, που μένει στην Αθήνα.

Ειδικότερα, ο 65χρονος πατέρας κατήγγειλε ότι η κόρη του δεν μπορούσε να υποβάλλει μηχανογραφικά δελτίο συμμετοχής της στις Πανελλαδικές εξετάσεις, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου, γιατί άγνωστα άτομα, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της, είχαν ήδη υποβάλει πλαστό μηχανογραφικό δελτίο, με αποτέλεσμα οι κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα να «κλειδωθούν».

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε, μετά από ψηφιακή ανάλυση, ως κάτοχος των ηλεκτρονικών ιχνών, μία 61χρονη γυναίκα στην Αθήνα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία και απάτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.