http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/D6E0E5926BF146A5768E9EB0E7A8D98D.jpgΣχεδόν ένα εκατομμύριο άνθρωποι στις ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ γιόρτασαν την Ημέρα Ανεξαρτησίας στο σκοτάδι, καθώς πέντε ημέρες μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις τα συνεργεία δεν έχουν καταφέρει να αποκαταστήσουν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων που προκάλεσαν οι καταιγίδες, σε πολλές πόλεις δεν πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη Δυτική Βιρτζίνια, όπου χωρίς ρεύμα παραμένουν 317.000 άνθρωποι.

Πιο ευχάριστα, σύμφωνα με το BBC, είναι τα νέα για την Ουάσινγκτον και το Μέριλαντ, όπου η εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Pepco ανακοίνωσε στους καταναλωτές ότι εντός της ημέρας θα επαναλειτουργήσει το μεγαλύτερο μέρος του δικτύου.

Οι καταιγίδες που ξέσπασαν πριν πέντε ημέρες άφησαν χωρίς ρεύμα τρία εκατομμύρια κατοίκους, οι οποίοι είχαν να αντιμετωπίσουν και ένα πρωτοφανές κύμα καύσωνα. Εξαιτίας των ακραίων φαινομένων, 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε επτά πολιτείες.

Η μετεωρολογική υπηρεσία έχει εκδώσει προειδοποιήσεις ότι ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου σε διάφορες περιοχές του Οχάιο, του Κεντάκι, της Μινεσότα, του Ουισκόνσιν, του Μιζούρι, της Νεμπράσκα, της Αϊόβα, της Νότιας Ντακότα, του Ιλινόις, του Μίσιγκαν, της Ιντιάνα, του Νιου Τζέρσι, της Πενσιλβάνια και του Ντέλαγουερ.

Τα Νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.