«Πέταξε» ο ΠΑΟΚ για Ολλανδία

«Απατεώνα ποδοσφαιριστή” χαρακτήρισε τον Μπούντιμιρ ο Γιώργος Δώνης λίγη ώρα πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του με την απόφαση του ποδοσφαιριστή να πάρει μεταγραφή για την ΑΠΟΕΛ. Παράλληλα ευχήθηκε η προετοιμασία να κυλήσει όπως πρέπει και θέλει.

«Το σημαντικό είναι η καλή προσπάθεια και η διάθεση που δείχνουν οι παίκτες, όλα κυλάνε ομαλά και πάμε στο βασικό στάδιο να δούμε πως συμπεριφέρονται οι ποδοσφαιριστές. Θα είναι μία συνέχεια της δουλειάς που έγινε εδώ στο κομμάτι της οργάνωσης και της τακτικής και αμυντικά και επιθετικά» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία και οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτήν. Να καταλάβουν οι παίκτες πως διαχειριζόμαστε τους χαρακτήρες, είναι πολλά πράγματα σε μία προετοιμασία και ελπίζω όλα να κυλήσουν όπως πρέπει. Θα έχουμε τον Κουμαλό το Σάββατο, θέλουμε όλους τους παίκτες στην προετοιμασία, όμως, υπάρχουν κάποια θέματα, όπως είναι η απουσία των διεθνών και η συγκυρία της εποχής που δεν είναι εύκολο οι ξένοι παίκτες να πούνε το ναι».

Κατέληξε μιλώντας για την υπόθεση Μπούντιμιρ: «Χειρίζομαι αυτή την υπόθεση εδώ και τρεις εβδομάδες. Δεν έχω συναντήσει πιο απατεώνα παίκτη από τον Μπούντιμρ και από τον ατζέντη. Μιλάμε για παίκτη που θα ήταν εναλλακτική λύση, δεν έχει παίξει ποτέ σε μεγάλη ομάδα και θα του δίναμε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Είμαστε τυχεροί που δεν ήρθε ο Μπούντιμιρ γιατί θέλω παίκτες που τιμούν τον λόγο τους».

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.