Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χιμπατζής το’ριξε στις μπύρες και στο κάπνισμα

Ιούλιος 4th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Οι χιμπατζήδες μας μοιάζουν τόσοι πολύ που όπως φαίνεται πήραν και τις κακές συνήθειές μας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με έναν χιμπατζή που καπνίζει, πίνει μπύρες αλλά και ανάβει μόνος του τσιγάρο

Είναι αλήθεια ότι είναι οι πιο κοντινοί συγγενείς μας από το ζωικό βασίλειο. Ο λόγος για τους χιμπατζήδες, αν και ένας φαίνεται πως το παράκανε καθώς υιοθέτησε και τις κακές συνήθειές μας.
Πρόκειται για έναν χιμπατζή στο ζωολογικό κήπο στο Tianshan της Κίνας, ο οποίος καπνίζει και απολαμβάνει παγωμένη μπύρα!
Μάλιστα, στις φωτογραφίες φαίνεται να απολαμβάνει το κάπνισμα ενώ στο βίντεο εμφανίζεται να ανάβει ένα τσιγάρο χρησιμοποιώντας ένα ήδη αναμμένο.
Σύμφωνα με την Dailymail, ο εν λόγω χιμπατζής δεν είναι και ο μόνος φανατικά καπνιστής. Άλλος ένας από τον ζωολογικό κήπο στη Zhengzhou της Κίνας άρχισε το κάπνισμα όταν η σύντροφός του δεν ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ορέξεις!
Παράλληλα, ο 26χρονος, θηλυκός αυτή τη φορά, χιμπατζής Ai Ai, άρχισε επίσης το κάπνισμα όταν ο σύντροφός της πέθανε.

Χιμπατζής καπνίζει από Newscaster
 

http://news247.gr

This entry was posted on Τετάρτη, Ιούλιος 4th, 2012 at 16:11 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply