Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χιμπατζής το’ριξε στις μπύρες και στο κάπνισμα

4 Ιουλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Οι χιμπατζήδες μας μοιάζουν τόσοι πολύ που όπως φαίνεται πήραν και τις κακές συνήθειές μας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με έναν χιμπατζή που καπνίζει, πίνει μπύρες αλλά και ανάβει μόνος του τσιγάρο

Είναι αλήθεια ότι είναι οι πιο κοντινοί συγγενείς μας από το ζωικό βασίλειο. Ο λόγος για τους χιμπατζήδες, αν και ένας φαίνεται πως το παράκανε καθώς υιοθέτησε και τις κακές συνήθειές μας.
Πρόκειται για έναν χιμπατζή στο ζωολογικό κήπο στο Tianshan της Κίνας, ο οποίος καπνίζει και απολαμβάνει παγωμένη μπύρα!
Μάλιστα, στις φωτογραφίες φαίνεται να απολαμβάνει το κάπνισμα ενώ στο βίντεο εμφανίζεται να ανάβει ένα τσιγάρο χρησιμοποιώντας ένα ήδη αναμμένο.
Σύμφωνα με την Dailymail, ο εν λόγω χιμπατζής δεν είναι και ο μόνος φανατικά καπνιστής. Άλλος ένας από τον ζωολογικό κήπο στη Zhengzhou της Κίνας άρχισε το κάπνισμα όταν η σύντροφός του δεν ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ορέξεις!
Παράλληλα, ο 26χρονος, θηλυκός αυτή τη φορά, χιμπατζής Ai Ai, άρχισε επίσης το κάπνισμα όταν ο σύντροφός της πέθανε.

Χιμπατζής καπνίζει από Newscaster
 

http://news247.gr

This entry was posted on Τετάρτη, 4 Ιουλίου, 2012 at 16:11 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply