Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η «Μαθητοφρένεια» πήγε στον Δήμαρχο…

Ιούλιος 3rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη επισκέφθηκαν στο γραφείο του την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 οι μαθητές-δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Μαθητοφρένεια», Αλεξάνδρα Παπανίκου, Χριστίνα Παπανικολάου, Αναστασία Κώττα και Κων/νος-Δημήτριος Τσιουμέλας.

Η εφημερίδα, την οποία εκδίδουν μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Γρεβενών, βραβεύτηκε για δεύτερη χρονιά, ως η καλύτερη μαθητική εφημερίδα πανελλαδικά, ενώ ο Δήμος Γρεβενών κάλυψε όλα τα έξοδα των παιδιών για την μετάβασή τους στην Αθήνα, ώστε να παραλάβουν το βραβείο τους.

Το βραβείο αυτό, συνοδευόμενο από τις ευχαριστίες τους, το έδωσαν  στο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Κύριε Δήμαρχε σας ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας τόνισε η Χριστίνα Παπανικολάου παραδίδοντας το βραβείο. Σας ευχαριστούμε πολύ που για ακόμη μία φορά στηρίξατε την προσπάθειά μας.

Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για αυτή σας την προσπάθεια τόνισε ο Δήμαρχος παραλαμβάνοντας το βραβείο, και συνέχισε λέγοντας: «Είναι σημαντικό τόσο για το σχολείο όσο και για εμάς τα παιδιά μας να διακρίνονται όχι μόνο για τις μαθητικές τους επιδόσεις αλλά και για τις άλλες τους δραστηριότητες. Είναι ακόμη πιο σημαντικό οι επιδόσεις τους αυτές να διακρίνονται πανελλαδικά. Βάλατε τις βάσεις για μελλοντικές επιτυχίες αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη στους επόμενους μαθητές που θα συνεχίσουν την έκδοση της εφημερίδας, τις δύο διακρίσεις σας. Εύχομαι οι επιτυχίες σας να συνεχίσουν και στο μέλλον. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε στη ζωή σας» .

Τέλος ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι το βραβείο αυτό θα κοσμεί από εδώ και πέρα το γραφείο του.

This entry was posted on Τρίτη, Ιούλιος 3rd, 2012 at 09:18 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply