http://1.bp.blogspot.com/-i0jm8i61tok/T_H3p-g8SwI/AAAAAAAApSQ/uc7G4WRxIwY/s1600/P7022460.JPGΤον δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη, επισκέφθηκε τη Δευτέρα (2/7), ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Αχιλλέας Μαυρομάτης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών Ιορδάνη Καραϊορδανίδη και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και του ΓΣΓ Κώστα Κυριάκο.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Δήμο Γρεβενών και προσωπικά τον Δήμαρχο για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων παίδων και εφήβων που γίνεται στα Γρεβενά.

(Για καλύτερη ανάλυση πατήστε πάνω στις  φωτογραφίες)

Στο Δημαρχείο τους υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ Βάιος Κόραβος, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε και ο προσωπικός φίλος του Προέδρου της ΕΟΠΕ, Αντιδήμαρχος Χρήστος Παρασκευαΐδης.

Δείτε τις δηλώσεις από το Γραφείο του Δημάρχου Γρεβενών, όπου ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ έκανε αναφορά και στον αείμνηστο Δημήτρη Λιοσάτο που πρόσφερε πολλά στο βόλεϊ των Γρεβενών:

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μαυρομάτης κατευθύνθηκε στο χώρο της μαθητικής εστίας Γρεβενών όπου φιλοξενούνται οι αθλητές και οι προπονητές των Εθνικών ομάδων, υπό την επίβλεψη του Στέλιου Καζάζη, και τους ευχήθηκε τα καλύτερα..Συνεργάτες του ομοσπονδιακού προπονητή είναι ο Γιώργος Σταυρόπουλος και ο Χρήστος Τσαδήμας.
(Για καλύτερη ανάλυση πατήστε πάνω στις  φωτογραφίες)

Δείτε ένα απόσπασμα από την ενήμερωση των αθλητών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.