Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διαζύγιο θέλει η Βίκυ από τον Άκη

Ιούλιος 2nd, 2012 by Χρήστος Μίμης

«Είμαι στη φυλακή άδικα. Πώς το ανέχεσαι αυτό»; του έλεγε στις συναντήσεις τους

http://www.newsbeast.gr/files/temp/31DF13B6707BA90342FA10EF65183A90.jpgΜετωπική σύγκρουση στις σχέσεις του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου με τη σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη, έχει προκαλέσει ο εγκλεισμός τους στις φυλακές Κορυδαλλού, από τον περασμένο Απρίλιο, για την υπόθεση των offshore εταιρειών, μέσω των οποίων, σύμφωνα με την κατηγορία ξεπλύθηκε «μαύρο χρήμα» από μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα TOR M1 και τα υποβρύχια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, το ζευγάρι έφτασε στα πρόθυρα του διαζυγίου, κυρίως μετά το «όχι» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που απέρριψε το αίτημα της Βίκυς Σταμάτη να αποφυλακιστεί, ακόμη και με την υποχρέωση της να βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό.

Η νευρικότητα της Βίκυς φαίνεται ότι χτύπησε κόκκινο μετά την έκδοση του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο δεν έκανε δεκτή την προσφυγή της καθώς έκρινε, ότι το δημόσιο συμφέρον μετράει περισσότερο από το συμφέρον του 5 χρονου παιδιού της, το οποίο η ίδια επικαλείται κατά κόρον.

Νομικοί κύκλοι τόνισαν ότι η κ. Σταμάτη εξέταζε το ενδεχόμενο να υποβάλει αγωγή διαζυγίου σε βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, επικαλούμενη ισχυρό κλονισμό του γάμου τους, μετά τις αποκαλύψεις περί ημερολογίων, σημειωμάτων, offshore εταιρειών κλπ.

Άτομα από το περιβάλλον της φυλακής κάνουν λόγο για δυνατά παράπονα και επικρίσεις που δέχεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος από τη σύζυγο του, για την κατάσταση που βιώνει η ίδια και το παιδί τους.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι στις συναντήσεις του ζεύγους, υπάρχει ένταση, ενώ η Βίκυ ακούγεται να λέει στον πρώην υπουργό «Είμαι στη φυλακή άδικα. Πώς το ανέχεσαι αυτό»;

Το κλίμα έχει βαρύνει ακόμη περισσότερο τις τελευταίες μέρες, όταν η Βίκυ πληροφορήθηκε ότι η Αρετή Τσοχατζοπούλου πρότεινε ως μάρτυρα στην ανάκριση, πρόσωπο από τη φρουρά που είχε ο πρώην υπουργός. Αυτό εξόργισε την κ. Σταμάτη, καθώς ο μάρτυρας στην κατάθεση του φέρεται να απέδωσε τον σπάταλο βίο του πρώην υπουργού στις απαιτήσεις της συζύγου του.

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο, κυρίως μετά την αίτηση της Βίκυς Σταμάτη που υπέβαλε στον ανακριτή, για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, οι σχέσεις του ζεύγους έχουν ομαλοποιηθεί.

This entry was posted on Δευτέρα, Ιούλιος 2nd, 2012 at 18:31 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply