Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου, θα διεξαχθεί απόψε στις 21:45, ο τελικός του Εuro ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλία

http://www.newsbeast.gr/files/temp/CB63CA87790D1B1B3CBB63161ABADE28.jpgΟι «φούριας ρόχας» θέλουν να επιτύχουν ένα ιστορικό ρεκόρ. Να γίνουν η πρώτη εθνική ομάδα που θα κατακτήσει τρεις συνεχόμενες μεγάλες διοργανώσεις (η Ισπανία είναι κάτοχος του Euro 2008 και του Μουντιάλ του 2010).

Η «Σκουάντρα ατζούρα» από την άλλη πλευρά, «διψασμένη» για την κατάκτηση ενός ακόμα μεγάλου τροπαίου, μετά το Μουντιάλ του 2006, θέλει να αποδείξει ότι δεν έφτασε τυχαία στον τελικό, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Γερμανίας που, πριν την έναρξη της διοργάνωσης, φάνταζε το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Σε επίπεδο παικτών και οι δυο ομάδες έχουν να παρατάξουν μεγαθήρια. Ινιέστα, Τσάβι, Φάμπρεγας, Κασίγιας για την εθνική Ισπανίας, Μπουφόν, Πίρλο, Κασάνο και Μπαλοτέλι η Ιταλία.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1 στις 21:45 και την περιγραφή θα κάνει ο Γιώργος Χαϊκάλης και ο Γιώργος Τραπεζανίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.