Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χατζηδάκης: Η μπάλα είναι στο δικό μας γήπεδο

Ιούλιος 1st, 2012 by Χρήστος Μίμης

Χρήσιμες και αξιόπιστες θα μπορούσαν να είναι για την Ελλάδα οι αποφάσεις της συνόδου κορυφής της ΕΕ, εκτίμησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης

Χατζηδάκης: Η μπάλα είναι στο δικό μας γήπεδο

«Σε μια μεταγενέστερη φάση, αν προχωρήσουν τα πράγματα, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε να επανεξεταστεί και το δικό μας ζήτημα», δήλωσε ο υπουργός, μιλώντας στη ΝΕΤ.

Τόνισε ωστόσο ότι η χώρα μας πρέπει να δείξει ότι προχωρά μπροστά, προκειμένου να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των αγορών και των εταίρων.

Μεταξύ των κινήσεων που θα εκπέμψουν αυτό το σήμα είναι, όπως εξήγησε, το νέο φορολογικό σύστημα, συγκεκριμένα αποτελέσματα στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής, η απλούστευση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και η προώθηση των αποκρατικοποιήσεων.

«Εξαρτάται από εμάς, η μπάλα είναι στο δικό μας γήπεδο και πρέπει να τρέξουμε γρήγορα», υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

This entry was posted on Κυριακή, Ιούλιος 1st, 2012 at 20:06 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply