Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Γρεβενών

Ιούνιος 29th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Τι θα λέγατε να φτιάξουμε μαζί ένα δεύτερο Κέντρο στη πόλη μας; Ένα σημείο πάνω στον χάρτη των Γρεβενών όπου η μάθηση, η ψυχαγωγία και το παιχνίδι να γίνονται ένα; Η Δημόσια Βιβλιοθήκη των Γρεβενών βάζει φέτος τα δυνατά της και σας καλεί όλους σε ένα «ταξίδι» που απελευθερώνει την φαντασία και οξύνει το νου δίνοντας νέα διάσταση στην έννοια της ανάγνωσης και της μάθησης. Συμμετέχοντας στην πρωτοποριακή εκστρατεία «Διαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη» που έφτιαξε το Future Library και με την συνεργασία δημιουργικών ομάδων της πόλης, οργανώνουμε μια σειρά από καινοτόμες δράσεις που απευθύνονται κυρίως σε παιδιά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά.

Ξεκινήσαμε από τις πρώτες μέρες του Ιουνίου με το «Χρονοταξίδι στα ίχνη των ελεφάντων» (παρουσίαση βιβλίου από την ίδια την συγγραφέα αλλά και συμμετοχή των παιδιών στην δημιουργία της χρονογραμμής των ελεφάντων), «Ζωγραφίσαμε και φυτέψαμε λουλούδια στο παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης».

Συνεχίζουμε και σας καλούμε και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις που είναι

ένα πρωτοπορειακό ταξίδι στη γνώση, στη μάθηση ,στην ψυχαγωγία και τη δράση. .

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούνιος 29th, 2012 at 11:05 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply