http://flashnews.gr/Image.ashx?fid=71198&w=0&q=80Στιγμές θριάμβου ζουν στον Πλατανιά, καθώς η τοπική ομάδα, που μετρά 79 χρόνια ιστορίας, πέτυχε την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα με την πρώτη της κιόλας συμμετοχή στη Β’ Εθνική!

Η νίκη επί της ΑΕΛ Καλλονής το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο του Μάλεμε (3-0), σε συνδυασμό με την αντίστοιχη της Παναχαϊκής επί της Καλλιθέας (2-1), “κλείδωσε” τον προβιβασμό των “ερυθρόλευκων” στα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου, πετυχαίνοντας μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στις επαγγελματικές κατηγορίες φέτος! Έτσι, η έξοδός του στην Καλλιθέα, την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, θα γίνει για τυπικούς λόγους…

65′ 3-0 ο Πλατανιάς. Μετατρέπει σε περίπατο το παιχνίδι με την Καλλονή και όλοι περιμένουν το τελικό αποτέλεσμα στην Πάτρα.

48′ Με αυτογκόλ ήρθε το δεύτερο γκολ του Πλατανιά.

30′ Δοκάρι για τον Πλατανιά. Μεγάλη ευκαιρία για να καθαρίσει τη νίκη

21′ Γκολλλ!!! Ανοίγει το σκορ ο Πλατανιάς με τον Δημήτρη.

19′ Πέναλτι για τον Πλατανιά, αποβολή Τραορέ. Αστοχεί ο Ναζλίδης.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Παληγέωργος, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Δημήτρης, Μαραγκός, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα, Δράμι, Ναζλίδης.

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας, Μήτσης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Ντος Σάντος, Μανουσάκης, Τραορέ, Μανούσος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζαριμάς, Νενεκούδης (Αργολίδας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:Τραορέ

flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.