Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στην Κοζάνη (Video)

Ιούνιος 28th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Έφτασε αεροπορικώς στις 5.20 μ. μ. στην Κοζάνη ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος πραγματοποιεί από χθες  επταήμερη επίσκεψη στην Κοζάνη και την Καστοριά.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης μαζί με τη συνοδεία του και τους μητροπολίτες των δύο πόλεων Παύλου Κοζάνης και Σεραφείμ Καστοριάς, που τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, μετέβη  οδικώς στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, όπου του έγινε επίσημη υποδοχή παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και μεγάλης αντιπροσωπείας μητροπολιτών, του υπουργού Μακεδονίας – Θράκης Θόδωρου Καράογλου, του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, τοπικών αρχών και φορέων και πλήθους κόσμου.
Δείτε

Τις ευχές του για την επιτυχία της νέας κυβέρνησης στις δύσκολες αυτές στιγμές, όπως είπε, για τον ελληνικό λαό και όχι μόνο, εξέφρασε από τον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Απαντώντας στο χαιρετισμό του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρου Καράογλου, ο Πατριάρχης ευχήθηκε επίσης τα “περαστικά” του στον Αντώνη Σαμαρά για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, ώστε να επανέλθει γρήγορα στα καθήκοντά του, για το καλό του ελληνικού λαού, τον οποίο έχουμε στις προσευχές μας, όπως είπε.

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούνιος 28th, 2012 at 07:05 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply