Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εργασίες στο δρόμο Γρεβενών -Σαμαρίνας

Ιούνιος 28th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη

http://1.bp.blogspot.com/-gFijF1DEffw/T-yS0577P8I/AAAAAAAApB0/GbjinrkjxuI/s1600/IMG_0447.jpgΗ Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών προέβη, λόγω των καθιζήσεων που έχει υποστεί ο δρόμος προς τη Σαμαρίνα, σε εργασίες προς αποκατάστασή του με τη μέθοδο της πασσαλόμπηξης, η οποία έχει εφαρμοστεί με επιτυχία στην κατασκευή της Εγνατίας Οδού.

Το εν λόγω έργο είναι βαρύνουσας σημασίας και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε ποσό ύψους 250.000 ευρώ ενώ η αποκατάσταση των ζημιών από τις καθιζήσεις θα συνεχίσει σταδιακά και τα επόμενα χρόνια λόγω της μεγάλης έκτασης των ζημιών που παρουσιάζονται σε πολλά τμήματα του δρόμου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γεώργιος Δασταμάνης επισκέφτηκε τις εργασίες που πραγματοποιούνται αυτή τη χρονική περίοδο στον επαρχιακό δρόμο Αετιά – Φιλιππαίοι και συνομίλησε με τον ανάδοχο του έργου για την πορεία των εργασιών. Φέτος εντάχθηκαν στον προϋπολογισμό οι δαπάνες για τρία τμήματα του δρόμου και η ολοκλήρωσή τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούνιος 28th, 2012 at 21:53 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply