http://img.protothema.gr/4CE968D7A0B7325CCAC9367A4BF5781F.jpgΣτην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατέθεσαν χθες τον φάκελο των εννέα μελών του Δ.Σ. της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας 2012» οι Αλαφούζος, Γόντικας, Μπαλωμένου. Κατατέθηκε «business plan», στο οποίο προβλέπεται ότι το σωματείο θα βάζει στην ΠΑΕ 20 εκατ. ευρώ ετησίως από τη συνδρομή του κόσμου. Κατατέθηκαν επίσης ποινικά μητρώα, φορολογική, ασφαλιστική ενημερότητα των μελών, έγγραφα από την ΕΦΙ (Επιτροπή Φίλαθλου Ιδιότητας), στρατηγικό σχέδιο από την Deloitte.

Ρόλο για τη βιωσιμότητα θα παίξει η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εντός της διετίας. Η έγκριση ωστόσο δεν δόθηκε, διότι δεν κατατέθηκε το πόθεν έσχες των μελών, κάτι που θα γίνει άμεσα. Όπως ανακοινώθηκε από το σωματείο στη σελίδα του στο facebook «είναι απολύτως τυπικό το θέμα της έγκρισης από την ΕΕΑ». Την Παρασκευή θα δοθεί η έγκριση και θα αρχίσει μία νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας με τη μεταβίβαση των μετοχών του Τζίγκερ.

Μηνάς Τσαμόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.