Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΠΑΟ: «20 εκατ. ετησίως!»

27 Ιουνίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://img.protothema.gr/4CE968D7A0B7325CCAC9367A4BF5781F.jpgΣτην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατέθεσαν χθες τον φάκελο των εννέα μελών του Δ.Σ. της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας 2012» οι Αλαφούζος, Γόντικας, Μπαλωμένου. Κατατέθηκε «business plan», στο οποίο προβλέπεται ότι το σωματείο θα βάζει στην ΠΑΕ 20 εκατ. ευρώ ετησίως από τη συνδρομή του κόσμου. Κατατέθηκαν επίσης ποινικά μητρώα, φορολογική, ασφαλιστική ενημερότητα των μελών, έγγραφα από την ΕΦΙ (Επιτροπή Φίλαθλου Ιδιότητας), στρατηγικό σχέδιο από την Deloitte.

Ρόλο για τη βιωσιμότητα θα παίξει η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εντός της διετίας. Η έγκριση ωστόσο δεν δόθηκε, διότι δεν κατατέθηκε το πόθεν έσχες των μελών, κάτι που θα γίνει άμεσα. Όπως ανακοινώθηκε από το σωματείο στη σελίδα του στο facebook «είναι απολύτως τυπικό το θέμα της έγκρισης από την ΕΕΑ». Την Παρασκευή θα δοθεί η έγκριση και θα αρχίσει μία νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας με τη μεταβίβαση των μετοχών του Τζίγκερ.

Μηνάς Τσαμόπουλος

This entry was posted on Τετάρτη, 27 Ιουνίου, 2012 at 18:59 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply