http://www.pamepreveza.gr/DesktopModules/DnnForge%20-%20NewsArticles/ImageHandler.ashx?Width=300&Height=200&HomeDirectory=%2fPortals%2f0%2f&FileName=PamePreveza%2fNewsImages%2fiski.jpg&PortalID=0&q=1Το γύρο του κόσμου κάνουν οι φρικιαστικές φωτογραφίες που δείχνουν σκυλιά, να θανατώνονται, να μαγειρεύονται και να σερβίρονται στην Κίνα.

Τα ζώα τεμαχίζονται και δοκιμάζονται από γευσιγνώστες παρά τις συνεχείς αντιδράσεις φιλοζωικών οργανώσεων.

Τα σκυλιά φτάνουν ζωντανά σε κλουβιά έτοιμα να θανατωθούν τεμαχίζονται και μαγειρεύονται στην αγορά κρέατος στην πόλη Yulin της επαρχίας Guangxi στην Κίνα.

Ο καλλιτέχνης Pian Shan Kong γονάτισε μπροστά στο θέαμα των νεκρών ζώων. Η παράδοση του σφαγιασμού των σκύλων χρονολογείται εδώ και χιλιάδες χρόνια αλλά κοινωνικά αποδεκτή είναι πλέον η κατανάλωση σκύλων μόνο λόγω έλλειψης τροφίμων.

Όλο και περισσότεροι Κινέζοι αποκτούν πλέον κατοικίδια πράγμα που έχει κάνει τις φιλοζωικές οργανώσεις να αποκτούν όλο και περισσότερα μέλη.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του CNN.

Προσοχή περιέχει πολύ σκληρές εικόνες.


 

www.newsbomb.gr

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.