Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Γιάννης Στουρνάρας νέος υπουργός Οικονομικών

Ιούνιος 26th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η πρόταση Σαμαρά έχει τη σύμφωνη γνώμη των κκ. Βενιζέλου και Κουβέλη

Ο Γ. Στουρνάρας νέος υπουργός Οικονομικών

Ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς επέλεξε και προτείνει στους κκ. Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη τον καθηγητή κ. Γιάννη Στουρνάρα για τη θέση του υπουργού Οικονομικών.

Η πρόταση του κ. Σαμαρά έχει ήδη τη σύμφωνη γνώμη των άλλων δύο αρχηγών και η ανακοίνωση αναμένεται στις 7:30 μ.μ. έπειτα από συνάντηση των τριών.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε ήδη τηλεφωνικά με τον κ. Στουρνάρα και του ανακοίνωσε ότι θα είναι ο επόμενος υπουργός Οικονομικών.

Πηγές προσκείμενες στον κ. Βενιζέλο σχολίαζαν ότι τους κάνει εντύπωση πως ο κ. Σαμαράς αποφεύγει την ανάθεση του υπουργείου Οικονομικών σε στέλεχος του κόμματός του και αναζητεί σταθερά πρόσωπο από τον χώρο του ΠαΣοΚ.

Ωστόσο ο παραπάνω σχολιασμός δεν σημαίνει άρνηση. Εκτός απροόπτου λοιπόν ο κ. Στουρνάρας είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών.

ΤΟ ΒΗΜΑ

This entry was posted on Τρίτη, Ιούνιος 26th, 2012 at 14:03 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply