Οι δύο άντρες, 30 και 37 ετών, έχουν ομολογήσει την πράξη τους

http://img.protothema.gr/9492429691634C5475C3A38D94A0AA64.jpgΤα ίχνη των δραστών του αιματηρού περιστατικού με θύμα έναν 37χρονο υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας στου Ρέντη εντόπισαν σήμερα οι άνδρες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 30 και 37 ετών, οι οποίοι ομολόγησαν τη δράση τους και συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγο πριν τον θανάσιμο τραυματισμό του 37χρονου με αιχμηρό αντικείμενο, οι δύο συλληφθέντες είχαν λογομαχήσει με το θύμα για ασήμαντη αιτία.

Το θύμα βρισκόταν εκείνη την ώρα σε βάρδια ως φύλακας στο προαύλιο τεχνικής εταιρείας, η οποία ανήκει στην Αγροτική Τράπεζα και βρίσκεται σε πάροδο του Κηφισού.

Οι δράστες, Έλληνες και οι δύο, επιτέθηκαν στον φύλακα και τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στον θώρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, ο φύλακας είχε κάνει παρατήρηση στους δύο δράστες επειδή ο σκύλος τους άφηνε ακαθαρσίες στον περιφραγμένο χώρο της τράπεζας. Αυτοί τότε έφυγαν, αλλά επέστρεψαν λίγη ώρα αργότερα οπλισμένοι με μαχαίρι.

Μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκαν ωστόσο οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους χάρη στη μαρτυρία περίοικου που άκουσε έντονη λογομαχία μεταξύ αντρών αλλά και από τις εικόνες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του χώρου.

Κατά τη μεταφορά του στο Τζάνειο Νοσοκομείο ο 37χρονος φύλακας εξέπνευσε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.