Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Aναβάλλεται η επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα

24 Ιουνίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η νέα ημερομηνία θα ορισθεί την επόμενη εβδομάδα με πιθανότερη την Δευτέρα 2 Ιουλίου

Aναβάλλεται η επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα

Τα νεότερα για την πορεία της υγείας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του προοριζόμενου για το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Οικονομικών Βασίλη Ράπανου, καθώς και η ημερομηνία διεξαγωγής της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ φαίνεται, σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, πως μεταθέτουν χρονικά την επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα, που είχε προγραμματισθεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα.

Ο πρωθυπουργός θα λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Δευτέρα, ωστόσο σύμφωνα με τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών του θα πρέπει να παραμείνει στην κατοικία του υπό παρακολούθηση και ακινησία για μία εβδομάδα.

Ο Βασίλης Ράπανος αναμένεται να λάβει εξιτήριο το απόγευμα της Δευτέρας ή το πρωί της Τρίτης, ωστόσο δεν έχει αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του.

Ο Γιώργος Ζανιάς παραμένει υπουργός Οικονομικών, ωστόσο την Πέμπτη και την Παρασκευή θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, καθώς και τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

Τούτων δοθέντων, οι εκπρόσωποι της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ δεν θα είχαν ιδιαίτερα παραγωγική επίσκεψη εφόσον έρχονταν στην Αθήνα τη Δευτέρα, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Κυβερνητικός αξιωματούχος επιβεβαίωσε στο Reuters την Κυριακή ότι η τρόικα εξετάζει την αναβολή του ταξιδιού της στη χώρα για «μερικές μέρες».

Εκτιμάται ότι η τρόικα ενδεχομένως να φθάσει στην Αθήνα στις αρχές Ιουλίου -πιθανώς τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.

This entry was posted on Κυριακή, 24 Ιουνίου, 2012 at 17:09 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply