Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Κινητή Μονάδα «ΛΗΤΩ» στο Νομό Γρεβενών

23 Ιουνίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα «ΛΗΤΩ», που έχουν δημιουργήσει οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της Vodafone, θα επισκεφθεί το Νομό Γρεβενών. Η ιατρική ομάδα, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, θα βρεθεί στην περιοχή από τις 26 έως και τις 29 Ιουνίου για να εξετάσει παιδιά σε χωριά του Νομού.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα επισκέψεων της Κινητής Ιατρικής Μονάδας στο Νομό Γρεβενών έχει ως εξής:

Η ιατρική ομάδα αποτελούμενη από παιδίατρο και οδοντίατρο θα βρίσκεται τις πρωινές ώρες στο αγροτικό ιατρείο στο χωριό Καρπερό με στόχο να προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες και κατά τις απογευματινές ώρες θα παρέχει τις υπηρεσίες της στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το χωριό Καρπερό.

Η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα της οργάνωσης δημιουργήθηκε το 2003 σε συνεργασία με τη Vodafone στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει. Η «ΛΗΤΩ» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να παρέχει παιδιατρική και οδοντιατρική περίθαλψη σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:
τηλ. 210 – 3213150, 6943 290024 (κα. Σαμαρτζή Χριστίνα),
e-mail: info@mdmgreece.gr /

www.mdmgreece.gr

This entry was posted on Σάββατο, 23 Ιουνίου, 2012 at 15:32 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply