http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/02BE5339D7A41640E58529904A4DA68D.jpgΗ πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης twitter υπέστη πλήγμα, καθώς «έσβησε» για περίπου μία ώρα την Πέμπτη. «Οι χρήστες μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόσβασης στο twitter. Οι μηχανικοί μας εργάζονται για να επιλύσουν το ζήτημα» αναφέρει η εδρεύουσα στο Σαν Φρανσίσκο εταιρεία σε ένα σύντομο μήνυμα στο blog της.

Η εταιρεία αποκατέστησε τη λειτουργία της πλατφόρμας περίπου μία ώρα αργότερα και ανέφερε ότι «το ζήτημα έχει επιλυθεί και όλες οι υπηρεσίες είναι τώρα σε λειτουργία».

Το twitter, που ιδρύθηκε το 2006, παρουσίαζε τα πρώτα χρόνια του συχνές διακοπές. Η εταιρεία πάντως έχει δώσει έμφαση στη βελτίωση της αξιοπιστίας της ιστοσελίδας της τα τελευταία χρόνια, παρόλο που η υπηρεσία, η οποία φιλοξενεί 400 εκατομμύρια tweets καθημερινά, εξακολουθεί να βιώνει περιοδικές διαταραχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.